Salmó al papillot
Ingredients
- Filet de salmó
- Patates vermelles petites
- 1 Llimona
- Làmines de carabassó
- Mitja ceba vermella
- All
- Mantega sense sal
- Oli d'oliva
Preparació
- Plega un full de paper vegetal per la meitat, i talla'l en forma de cor (amb prou espai perquè el salmó tingui una vora generosa).
- Escalfa el forn a 400 graus Fahrenheit (~204 graus Celsius).
- Posa làmines molt fines de patata, carabassó i ceba sobre una mica d'oli d'oliva, sal, i pebre.
- Posa el filet de salmó a sobre.
- Salpimenta el salmó, afegeix làmines fines d'all a sobre, les herbes que vulguis, algun tall de llimona, i un parell de trossos de mantega.
- Tanca bé el full de paper vegetal.
- Cuina sobre una safata prima durant 10-15 minuts.
No comments:
Post a Comment