Ingredients
- 500g de carn picada (vedella)
- 1 pebrot vermell gran
- 1 ceba groga gran
- 2 dents d'all
- 1 vitxo gran o pebrot vermell trinxat ("pul biber")
- 1 culleradeta de comí en pols
- 1 culleradeta de paprika (suau-dolça)
- 1 culleradeta d'orenga sec
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- 400g de tomàquet trossejat (1 llauna)
- 400g de mongeta vermella ("fríjol", o "red kidney bean")
- 400ml de brou de carn (vedella)
Preparació
- Cuinar la carn picada amb un xic d'oli; reservar tapada.
- Sofregir ceba, pebrot, all i vitxo — 5 minuts.
- Afegir pasta de tomàquet, orenga, comí, paprika (i pul biber si no es té vitxo) — 5 minuts.
- Afegir carn, brou i tomàquet trossejat — cuinar a foc lent 45-60 minuts.
- Quan hagi reduït, afegir mongeta i ajustar punt de sal — 5 minuts.
Serveixo amb coriandre fresc, i congelo la resta. Àpat perfecte per l'hivern!
No comments:
Post a Comment